Adfærdsbesøg

Har du brug for hjælp til at forstå din hund, eller hjælp til at få din hund til at forstå dig?

 

Så tilbyder jeg (Magnus; ejer og stifter af Hellerup Dog Walk) min hjælp til at få bedre styr på hverdagen og samspillet mellem hund og ejer/familie.

Qua mit mangeårige arbejde som flok-leder i min Hundehave, har jeg mange tusind timers erfaring med hunde i alle aldre og jeg deler gerne ud af gode råd og tips til at få en rar hverdag med din hund. 

Mange adfærdsproblemer bunder i, at hunden ikke får opfyldt sine basale behov for motion og socialt samvær. Derfor vil det i mange tilfælde være en god ide for hunden at have et par faste dage i hundehaven i stedet for, eller som supplement til, de ændringer vi kan lave i hundens hjem.

Adfærdsbesøg - priser (inkl. kørsel i hele vores kørselsområde):
Første time: 1.500,00 kr.
Efterfølgende timer: 1.000,00 kr.

Adfærds-ophold - pris:
Din hund bor hos mig og min familie og hunde i to uger, hvor jeg arbejder intensivt med den. Undervejs bliver du orienteret om vores fremskridt og hvis jeg fornemmer, at jeg er gået i stå eller at vi ikke kommer nogen vegne, så afbryder jeg opholdet, så du ikke betaler for dage er ikke giver resultater. 
14. dage (inkl. daglig hundehave hver dag): 2.000 kr. pr. dag

OBS.
Jeg tilbyder kun mine adfærdsbesøg, hvor mindst et af nedenstående to betingelser er opfyldt:
1. Til hundeejere og hunde, som jeg kender godt i forvejen fra vores samarbejde om
Hundehaven.
2. Til hundeejere, som forgæves har forsøgt sig med mindst 1 anden adfærdsrådgiver for hunde og hvor næste skridt er aflivning, hvis ikke jeg kan hjælpe. 

Læs om Smilla HER, som der var bestilt aflivning til, men som blev reddet / hjulpet i sidste øjeblik og som i dag lever et lykkeligt liv hos sin familie igen. 

© 2014 by Hellerup Dog Walk

Hellerup Dog Walk | Gentofte | DK-2900 Hellerup | +45 28 593 219 | kontakt@hellerupdogwalk.dk

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon

Hellerup Dog Walk is your 5-star professional dog walker and daycare for dogs in Copenhagen, Greater Copenhagen, Frederiksberg and North Zealand and your dog's best friends!