BLIV PROFESSIONEL HUNDELUFTER

OBS.
Ansøgningsfristen er d. 30. august 2020 kl. 20.00

Vi søger snarest muligt endnu en hundelufter til vores engagerede team af hundeluftere ca. 33 timer om ugen. Du skal have kørekort og du kan forvente fuld tid, mere ansvar og højere løn, hvis du – som jeg forventer – byder ind med højt engagement, en stejl læringskurve, stabilitet, stabilitet og mere stabilitet. Du skal kunne se dig selv i jobbet i mindst 2 år.

Om arbejdet

Dit arbejde vil bestå i at hente en fast flok hunde i Storkøbenhavn og/eller Nordsjælland og køre dem til Hellerup Dog Walk's Hundebørnehave. Her står den på leg, hygge og socialisering i 2,5 time og efterfølgende skal du køre hundene hjem igen. Din arbejdsdag starter ca. kl. 7.45 og slutter ca. kl. 14.30. Vær opmærksom på, at der er tale om et fysisk og psykisk hårdt job, hvor du skal kunne holde tungen helt lige i munden i pressede situationer og hvor det forventes, at du kan løbe hurtigt samt kan håndtere store hunde. Desuden er suveræn kundeservice på dansk og engelsk (både mundtligt og skriftligt) en afgørende del af dit arbejde. 


Om dig

Hundepsykologi kan du lære, som jeg har lært det, men engagement, grundighed, stabilitet, nysgerrighed, pålidelighed, drive og ansvarsbevidsthed er egenskaber der skal gennemstrømme din krop og dit sind både på jobbet og når du holder fri. Har du en løsagtig og 99-procent-er-godt-nok-tilgang til tilværelsen, så vil du ikke passe til hverken jobbet eller mit TEAM af 100 procent engagerede og dedikerede hundeluftere.

 

Hvis du har erfaring med hundetræning, så skal du være klar over og indstillet på, at denne erfaring ikke kan bruges direkte i forhold til hunde- og hundeflok-psykologien. Erfaring med hundetræning kan dog være en fordel, hvis du har et åbent sind for at lære noget helt nyt, mens du samtidig har dine tidligere erfaringer med hunde i baghovedet og på rygraden. Det betyder ikke noget, hvis du ikke har professionel erfaring med hunde i forvejen, men du skal ville hundene og trives i deres selskab.

Du skal kunne se dig selv være hundelufter i mindst 2 år og meget gerne længere tid.

 

Du er ekstremt mødestabil med ingen, eller ganske få, sygedage om året!

 

Du føler et enormt ansvar ved, at andre overlader deres hund i din varetægt. Du er fysisk og psykisk robust og kan bevare roen og overblikket i pressede situationer. Du er indstillet på at være hundelufter i mindst 2 år, men meget gerne længere. Du nyder at være ude i alt slags vejr hele året rundt. Du forstår vigtigheden af at aftaler overholdes i deres mindste detaljer og du er altid åben, positiv og serviceminded, når du møder en hundemor eller hundefar. Du trives med at have mange bolde i luften og mister aldrig overblikket. Du har kørekort og kan køre smidigt gennem den Københavnske trafik i en varevogn. Du taler og skriver dansk på forholdsvist højt niveau og taler og skriver et brugbart engelsk også, da mange af vores hundeforældre er engelsksprogede. Du elsker at yde en god service og er altid smilende og positiv, når du taler med hundeejerne (hundeejerne).

 

Du sætter pris på at arbejde i et TEAM, hvor forskellighed respekteres og betragtes som en force!

 

Løn og ferie

Timeløn: 120 kr. i timen + månedlig stabilitetsbonus på 1000-4000 kr.

 

Hundebørnehaven holder lukket 12 uger om året (skolernes ferier) og her er du ikke på arbejde og får derfor heller ikke løn. Ud over disse fridage er du indforstået med at afholde maksimalt fem feriedage om året uden for skolernes ferier (helst nul, da du ikke kan vikar-dækkes).

I det omfang du har lyst kan du altid byde ind med opgaver og initiativer, som du kunne tænke dig at lave og bliver vi enige om det, så vil du jo derved kunne få arbejde i nogle af de 12 uger du ellers har fri.  


Oplæringsforløbet

Du vil blive oplært som hundelufter i et intensivt uddannelsesforløb af 2 ugers varighed. Herefter vil du får ansvaret selv og skal leve op til det fra dag første dag! Hundepsykologi er ikke noget du nogen sinde vil blive færdigudlært i og vi lærer alle sammen utrolig meget af hundene hver eneste dag, selvom vi har kendt flokken i årevis. De første par år vil du også kunne lære meget af mig og dine hundelufter-kollegaer, som har flere års erfaring med hundeflokken i Hundebørnehaven, men dine bedste og vigtigste lærere er hundene (OBS. de giver dig ikke et diplom for dine resultater og indsigter, men du vil få deres respekt og hengivenhed - så kan du altid selv printe et diplom ud fra internettet, hvis du savner noget at hænge på vægen). :-D


Sådan søger du jobbet (her kan du starte med at vise, at du er grundig og detaljeorienteret)

Hvis du er interesseret i jobbet bedes du sende en motiveret ansøgning og C.V. til kontakt@hellerupdogwalk.dk hurtigst muligt - jeg læser ansøgningerne løbende. Med udgangspunkt i ovenstående informationer og krav bedes du i din ansøgning fortælle mig, hvorfor du er interesseret i jobbet og hvorfor netop du vil være den helt rette person til at varetage det. Din ansøgning skal også indeholde et billede af dig, samt relevante personlige oplysninger (navn, alder, adresse, mv.) og kontaktoplysninger (telefonnummer, mail og bopælsadresse). Før du skriver din ansøgning vil jeg på det kraftigste anbefale dig at læse i dybden her på hjemmesiden, så du derved kan blive klogere det job og de mennesker du søger arbejde hos og vil overbevise om dit engagement.

* * *


Jeg glæder mig til at høre fra dig og håber, at netop du vil slippe gennem nåleøjet og blive vores nye hundelufter-kollega i Hellerup Dog Walk’s unikke Hundebørnehave. :-)

 

Venlige vovse-hilsner
Magnus Hinge
(ejer af og hundelufter i Hellerup Dog Walk)

© 2014 by Hellerup Dog Walk

Hellerup Dog Walk | Gentofte | DK-2900 Hellerup | +45 28 593 219 | kontakt@hellerupdogwalk.dk

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon

Hellerup Dog Walk is your 5-star professional dog walker and daycare for dogs in Copenhagen, Greater Copenhagen, Frederiksberg and North Zealand and your dog's best friends!