HUNDETRÆNING

OBS. 

Der er altid 15 procent rabat på alle hundetræningshold til hunde der går fast i Hundebørnehaven og
der er altid halv pris på "introbesøg og prøvedag" i Hundebørnehaven, til hunde der går på et hundetræningshold.

Kære hundemor eller hundefar

Din evne til at elske og holde af din hund er det absolut vigtigste i jeres relation, for det er her du henter den energi og dedikatin det kræver at passe på et andet levende væsen mere end et årti. Men intet levende væsen - ej heller hunde - kan leve af kærlighed alene. Hundhvalpe og voksne hunde har en lang rækker behov, som det er dit ansvar at kende til og opfylde. Du kan læse om alle disse behov i mit blog-indlæg:

"Sådan får du en lykkelig hund"

 

Som din hunds ejer er det naturligvis dig der har det primære ansvar for, at alle din hunds behov tilgodeses, men det betyder naturligvis ikke, at du ikke må få hjælp til at klare opgaven af dine børn, din nærmeste familie, en venlig nabo eller en dedikeret professionel.

Siden 2014 har jeg hjulpet hundredevis af hundeejere med at opfylde deres hundes naturlige behov for et ballanceret flokliv i min unikke Hundehave.

 

På mine trænings-hold kan du få professionel hjælp med at tilfredsstille din hunds behov for "træning", "læring", "problemløsning" og en tæt og "tillidsfuld" kontakt med dig.

 

Min hundetræner Nickie er min og jeres ekspert i "hunde-" og "Hvalpetræning"!

Gennem årene har jeg mødt massere af veltrænede hunde, som samtidig var særdeles uopdragne og udviste problematisk, asocial og aggressiv adfærd over for deres omgivelser, mennesker og/eller dyr uden for hundetrænings-banen.

 

Din hunds sociale adfærd er mit speciale og derfor kommer jeg altid personligt forbi alle mine hundetrænings-hold den sidste trænings-gang, så du har mulighed for at få mine input omkring din hunds generelle adfærd og sociale evner, hvis du ønsker at supplere din hundetræning med noget rådgivning om adfærd og opdragelse..

 

Således får du altså både adgang til en hundetrænings-ekspert og en hundeadfærds-ekspert, hvis du vælger at melde dig og din hund til et af mine hundetrænings-hold. 

 

For at give dig mulighed for at skure helt op for opfyldelsen af din hunds sociale behov, mens I træner hos Hellerup Dog Walk, har jeg desuden besluttet, at du altid får halv pris på min unikke Hundehave, de uger du og din hund går på et af mine hundetræningshold. I Hundehaven vil din hund blive blive en del af min store hundeflok og derved blive socialiseret med massere af andre hunde i alle aldre og af alle racer på en helt unik måde, som ingen hundeejer vil kunne gøre på egen hånd.

Det er naturligvis helt op til dig, om du vil gøre brug af denne mulighed og om din hund skal fortsætte i Hundehaven, når jeres træningsforløb afsluttes. 

 

Jeg håber vi ses på et af mine hundetrænings-hold og måske i Hundehaven. :-)

Venlige vovse-hilsner

Magnus Hinge
(pack-leader i Hellerup Dog Walk)

© 2014 by Hellerup Dog Walk

Hellerup Dog Walk | Gentofte | DK-2900 Hellerup | +45 28 593 219 | kontakt@hellerupdogwalk.dk

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social  Icon

Hellerup Dog Walk is your 5-star professional dog walker and daycare for dogs in Copenhagen, Greater Copenhagen, Frederiksberg and North Zealand and your dog's best friends!